Home Uit & thuis PLOTTWIST: dit onverwachte duo maakt vanaf zondag een comeback in ‘Peking Express’

PLOTTWIST: dit onverwachte duo maakt vanaf zondag een comeback in ‘Peking Express’

Dit hadden we niet zien aankomen

Q2
In de aflevering van gisterenavond namen we afscheid van Steff en Margaux, maar Sean en Rik hadden nog een grote verrassing voor de resterende duo’s. Twee kandidaten krijgen namelijk opnieuw de kans om mee te racen naar de finish en wij mogen jullie nu vertellen wie dat koppel juist is…

Gisterenavond zagen we hoe Steff en Margaux als laatste aankwamen bij de tempel in Nathon. De twee studenten trokken een rode kaart uit de zwarte enveloppe en zo kwam er meteen een einde aan hun ‘Peking Express’-avontuur. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het was geweldig, ik heb er geen woorden voor’, aldus Steff.
 

Verrassing

Op het einde van de aflevering hadden Sean en Rik nog een mededeling voor de resterende drie duo’s. ‘We hebben een grote verrassing die gegarandeerd deze race op haar grondvesten zal doen daveren’, aldus Sean. Een duo krijgt namelijk nog een tweede en allerlaatste kans op de felbegeerde overwinning.
 

Afvallers Steff en Margaux hebben het nieuws vanochtend bekendgemaakt op de radiozender Qmusic. Zo zal Margaux samen met Awa een nieuw duo vormen en zo wordt er een nieuw Belgisch-Nederlands duo samengesteld uit de vier laatste afvallers. De kandidaten mochten zelf belissen wie de race mocht verderzetten en uiteindelijk was deze eer weggelegd voor de dames. Vanaf zondag 7 mei mag dit duo verder racen naar de finish van ‘Peking Express’.
 


 

Meer 'Peking Express':

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.