Home Uit & thuis Ontdek hier het dagboek van de eerste aflevering van ‘Dubbelspel’

Ontdek hier het dagboek van de eerste aflevering van ‘Dubbelspel’

Hottie Anthony Arandia speelt ook mee!

Vandaag start VTM met haar eerste online serie. Dertig afleveringen lang kan je kijken naar het verhaal van Laura, een doodnormaal meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Het is toch altijd hetzelfde met ons ma! Ik word soms echt gek van dat mens. Het is toch niet omdat zij haar dromen heeft moeten opbergen dat ik ook een saai leven moet leiden?
 

Ik zweer het: ooit word ik model en actrice en dan zullen die trutten die me vroeger zo uitgelachen en gepest hebben lelijk op hun neus kijken. Zeker als ik eindelijk met Ryan Gosling op de rode loper verschijn. Ha! Ze zullen niet weten waar te kruipen van jaloezie! Dat zal ze leren om die afschuwelijke foto van mij op Facebook te posten met 'Lara de loser' eronder.
 

Ja, ik weet het, dat is intussen drie jaar geleden. Ik zou het allang uit mijn hoofd gezet moeten hebben, maar telkens als ik in de spiegel kijk, moet ik er weer aan denken. Waarom pikten ze nu net mij eruit? Ik ben toch oké? Ik zie er toch goed uit?
 

Van ons ma moet ik voor leerkracht studeren. Want dat is een job met een 'mooi loon' en 'werkzekerheid'. Ik snap wel dat het voor haar niet makkelijk is om een werkloze, alleenstaande moeder te zijn. Ik weet dat ze bang is dat ik zal eindigen zoals zij. Maar komaan zeg, ze mag wel een beetje meer vertrouwen in me hebben!
 

Gelukkig werd de dag daarna een pak interessanter. Mijn bff Mieke en haar lief Kevin (die twee lopen gewoon non-stop rond met hun tong in elkaars mond. Yuck.) gingen zwemmen in het zwembad van een leegstaande villa die Kevin als locatie voor zijn kortfilm wil gebruiken. Ze vroegen me mee, en daar had ik wel zin in, maar ik wilde wel eerst nog even thuis mijn badpak gaan oppikken. (Mieke en Kevin verwachtten dat ik naakt in het zwembad zou duiken, maar dát zag ik niet zitten.) Jammer genoeg waren Mieke en Kevin alweer weg toen ik eraan kwam, maar dat hield me niet tegen om toch nog in het uitnodigende water te duiken.
 

Ik kwam nét weer boven toen daar plots een knappe, chique kerel in een duur pak voor mijn neus stond.
 

'Wat doe jij hier?' vroeg ik geschrokken.
 

'Ik heb de villa gekocht', antwoordde hij.
 

Oeps.

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Dubbelspel’. Iedere weekdag komt er een nieuwe korte aflevering bij om 11u, en dat 30 afleveringen lang.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.