Home Uit & thuis Must sees op tv!

Must sees op tv!

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

The Notebook

The Notebook

Wat? North Carolina, begin jaren 40. Het is liefde op het eerste gezicht tussen Allie (Rachel McAdams) en de knappe Noah (Ryan Gosling), maar Allies rijke ouders vinden een arbeiderszoon geen partij voor hun dochter. Wanneer Noah tijdens Wereldoorlog II naar het front wordt gestuurd, grijpen de Hamiltons hun kans om het verliefde koppel uit elkaar te drijven.

Zeker kijken want…

Wij begrijpen maar al te goed dat Rachel McAdams haar hart verloor aan Ryan Gosling in deze romantische klassieker. Ryan is absoluut onweerstaanbaar als de jonge Noah die er alles aan doet om de liefde van zijn leven niet te verliezen. Een meeslepend melodrama dat gegarandeerd de traantjes zal doen vloeien. Hier met dat induffeldekentje!

The Notebook – Vijf – donderdag 20 februari, 20.35

TRAILER:

Ooit komt het goed

Ooit komt het goed

Wat? De jeugdwerkloosheid scheert hoge toppen, maar dat is geen reden om bij de pakken te blijven zitten. Dat bewijzen Thomas, Stijn, Thibault en Tijs in het nieuwe Eén-programma Ooit komt het goed. Brieven schrijven, CV's versturen en bellen is niet aan deze jongens besteed. Op hun eigenzinnige wijze leggen ze potentiële werkgevers het vuur aan de schenen.

Zeker kijken want…

Ook jij hebt je buik vol van formele sollicitatieprocedures en wil het graag eens op een andere manier proberen. Bovendien bieden de jongens heel wat tips en tricks om jouw droomjob te versieren. Ooit komt het goed begint waar 'normaal' solliciteren ophoudt!

Ooit komt het goed – Een donderdag 20 februari, 22.30

De parenclub

De parenclub

Wat? In het gloednieuwe spelprogramma De parenclub gaan bekende Vlaamse koppels na hoe goed ze elkaar kennen. In elke aflevering stelt Rani De Coninick twee liefdesparen voor, waarvan minstens één partner bekend is. Ook het publiek bestaat uit koppels, die op hun beurt tussen de vier spelrondes door voor een citytrip spelen.

Zeker kijken want…

Wie wil er niet ontdekken hoe zijn favoriete BV in het écht is? Niet alleen krijgen de koppels een reeks intieme vragen op zich afgevuurd, bovendien moeten ze elkaar ook blindelings herkennen. In de eerste aflevering spelen Katja Retsin en Jan Schepens tegen Sean Dhondt en Allison Scott.    

De parenclub – VTM – vanaf zaterdag 22 februari, 19.50