Home Uit & thuis Must sees op tv

Must sees op tv

Corbis
Geen bal op tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

My Crazy Obsession – My Strange Addiction

My Crazy Obsession

Wat? Bezeten zijn door iets of iemand, het kan iedereen overkomen. Maar de exemplaren die in deze realityreeksen opgevoerd worden, tarten elke verbeelding. Van pruiken-aficionada's, over verslaafd zijn aan glas eten tot liefhebbers van een goed gevulde,  dampende luier.

Zeker kijken want…

Als de Amerikanen een nieuw blik sappige reality opentrekken, dan nemen wij graag met een dekentje en een kom chips plaats voor de tv. Hoe sommige mensen het spoor volledig bijster kunnen zijn, zonder dat ze het zelf beseffen, dat blijft toch een interessant fenomeen. Ook handig om onze eigen geheime obsessies en verslavingen te relativeren uiteraard.

My Crazy Obsession – My Strange Addiction – VIJF – woensdag 26 februari, 22.30

Easy A

Easy A

Wat? In de verrassend frisse komedie Easy A komt tiener Olive (doorbraakrol van Flairfavoriet Emma Stone) in de problemen wanneer een kleine leugen over haar maagdelijkheid de ronde doet. Ze blijft echter niet bij de pakken zitten en gebruikt haar nieuwe imago als 'slet' om één en ander te veranderen op school.

Zeker kijken want…

Easy A is een even hilarische als herkenbare kijk op het venijnige roddelwereldje in de wandelgangen van een high school. Denk aan Mean Girls, maar dan nog net iets scherper en met een heerlijke Emma Stone in de hoofdrol.

Easy A – VIJF – donderdag 27 februari, 20.35

The Artist – Justin Timberlake

The Artist

Wat? JIMs muziekmagazine 'The Artist' staat deze week volledig in het teken van megaster Justin Timberlake. Met zijn 20/20 Experience zette hij een van de best verkochte albums van 2013 op zijn naam. Wie niet genoeg kan krijgen van 's mans gladde moves kan alvast een kaartje reserveren, want op 1 mei geeft hij van katoen in het Antwerps Sportpaleis.

Zeker kijken want…

Acteur, zanger, sekssymbool en ex van Britney Spears… Met zijn 33 lentes kan Timberlake een behoorlijk indrukwekkend cv voorleggen. En ook al horen we hem liever zingen dan dat we hem zien acteren, een rasartiest als JT passeert slechts één keer in een generatie de revue.

The Artist – Justin Timberlake – JIM – zaterdag 2 maart, 17.30