Home Uit & thuis Kippenvelmoment: Pieter Timmers en verloofde vallen elkaar in de armen na zijn...

Kippenvelmoment: Pieter Timmers en verloofde vallen elkaar in de armen na zijn overwinning

"Zilver past wel niet in ons interieur"

Sporza
Dat achter elke sterke man een sterke vrouw staat, is in het geval van de Belgische zwemmer en kersvers olympisch medaillewinnaar Pieter Timmers een understatement. Zijn overwinning van afgelopen nacht is dan ook een beetje die van verloofde Elle De Leeuw. 

Afgelopen nacht won de 28-jarige Pieter Timmers uit Neerpelt zilver op de 100 meter vrije slag in Rio de Janeiro. Maar die overwinning was niet mogelijk geweest zonder zijn steun en toeverlaat, verloofde Elle De Leeuw

Elle De Leeuw

De Leeuw combineert het management van 'haar' zwemmer met een fulltime job als persverantwoordelijke bij VTM en nam drie maanden loopbaanonderbreking om de Olympische Spelen te kunnen bijwonen. De ontlading was dan ook groot toen het koppel elkaar voor het eerst zag na Timmers' overwinning.
 

Huwelijk al twee jaar uitgesteld

De Leeuw en Timmers verloofden zich twee jaar geleden al, maar door zijn drukke schema werd het trouwfeest uitgesteld tot na de Spelen. Op 3 september stapt het koppel in het huwelijksbootje.

Thuis is hij geen zwemmer, daar is hij gewoon mijn vent.

En daar kijkt de toekomstige mevrouw Timmers reikhalzend naar uit. 'Het wordt echt óns feest, helemaal zoals we dat willen. Bij deze: niemand hoeft ons een cadeau te geven dat ook maar iets met zwemmen te maken heeft. Thuis is hij geen zwemmer, daar is hij gewoon mijn vent.' Da's genoteerd!

Het volledige interview met Elle De Leeuw lees je volgende week in Flair. 

Nog meer over de Olympische Spelen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.