Home Uit & thuis Ken uit ‘Temptation Island’: ‘Ik heb jarenlang geleefd op de kosten van...

Ken uit ‘Temptation Island’: ‘Ik heb jarenlang geleefd op de kosten van oudere vrouwen’

Instagram: kenstoffers
Ken uit ‘Temptation Island’ is nog maar 24, maar de verleider heeft al heel wat harten veroverd. Nu richt de Tarzan van de Lage Landen zijn pijlen op Lize, maar vroeger had de singer-songwriter vooral oog voor iets oudere dames…

In zijn tienerjaren ging de 24-jarige Ken continu op stap, maar elke avond uit eten gaan of gaan dansen in een discotheek is behoorlijk duur. Zeker als je nog maar zeventien bent en geen inkomen hebt. De verleider kreeg op dat ogenblik studiefinanciering van de Nederlandse overheid, zo’n 900 euro per maand, en die heeft hij gebruikt om zijn uitstapjes te bekostigen.
 

‘Terwijl zij uit werken waren, genoot ik van het goede leven’

Verder zocht Ken tijdens zijn nachtelijke avontuurtjes ook het contact op van iets oudere vrouwen. ‘Als jongen van zeventien lag ik goed in de markt bij vrouwen van tegen de dertig’, zo vertelt de ‘Temptation Island’-verleider in een interview met Dag Allemaal. Iets waar hij toen lichtjes van geprofiteerd heeft. De singer-songwriter was namelijk niet helemaal eerlijk met zijn veroveringen. ‘Ik zeg er niets over tijdens de eerste date natuurlijk, maar nadien zeg ik wel: “Dit is waarschijnlijk niet voor eeuwig’.
 

Gelukkig heeft de verleider zijn lesje ondertussen geleerd en gaat hij nu als een gentleman door het leven. ‘Ik zou nu niet meer willen leven op kosten van een vrouw. Ik heb ook mijn trots, weet je. Als ik nu een date heb, betaal ik’, aldus Ken.
 

Bron: Dag Allemaal
 

Lees ook: