Home Uit & thuis Je nieuwe favoriete serie

Je nieuwe favoriete serie

Corbis
Geen paniek als je even geen tv-serie meer hebt om te verslinden, want dit voorjaar komen er een pak nieuwe reeksen aan. Kijk maar!

Topserie van eigen bodem

Cordon

Cordon (VTM, later dit voorjaar)

Wat? Tiendelige fictiereeks waarin een dorp hermetisch wordt afgesloten van de buitenwereld door een besmettelijk virus.

Zeker kijken, want… Cordon belooft een razend spannende dramaserie te worden met een intrigerend 'wat als?'-verhaal en een topcast (Veerle Baetens! Geert Van Rampelberg!) om van te smullen.

Bron beeld: www.gva.be

Serie met klasse

Top of the lake

Top of the Lake (Canvas, later dit voorjaar)

Wat? Mysterieserie waarin een onervaren politieagente verwikkeld raakt in de donkere geheimen en intriges van een afgelegen stadje in Nieuw-Zeeland.

Zeker kijken, want… Top of the Lake is even bevreemdend, poëtisch als spannend, met een absolute glansrol voor Elisabeth Moss (Peggy uit Mad Men).

Bron beeld: imdb.com

Serie met tonnen girlpower

Girls

Girls, seizoen 2 (Acht, vanaf dinsdag 4 februari)

Wat? De terugkeer van je favoriete tv-vriendinnen die nog steeds hopeloos op zoek zijn naar the meaning of life and love in New York.

Zeker kijken, want… het tweede seizoen van deze even herkenbare als grappige tragikomische serie is nog beter en verrassender dan het eerste.

Bron beeld: imdb.com