Home Uit & thuis HOTSPOT: bij Croque ‘n Roll in Leuven willen wij NU gaan lunchen

HOTSPOT: bij Croque ‘n Roll in Leuven willen wij NU gaan lunchen

Facebook: Croque 'n Roll
Een belegd broodje to go of een snel slaatje tijdens de lunch? Nee, wij schuiven vanaf nu aan bij Croque ´n Roll in Leuven! Denk aan originele croques en smaakvolle rolls die véél beter smaken dan een flauwe boterham. It’s a (lunch)date!

Heb jij binnenkort nog een lunchdate in je agenda staan, maar weet je nog niet waar naartoe? Schrijf dan snel Croque ´n Roll op in je agenda. Een nieuw concept in hartje Leuven waar je kan smullen van lekkere croques en rolls.

Weinig tijd? Geen probleem, want je kan je lunch ook makkelijk meenemen. Wie wel een uurtje lunchpauze heeft, kan zich rustig neerzetten in het hippe en trendy interieur. Veel beter dan een overvolle Panos (sorry guys!) denken wij dan.

De gerechtjes hebben stuk voor stuk een toffe naam gekregen, geïnspireerd op bekende rock-’n-rollsterren. Zo heb je de Mick Jagger (een croque met kaas, hesp en vol-au-vent) of een Ozzy Osbourne (een roll met carpaccio, pesto, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas). Wij hebben nu al last van keuzestress, want ze klinken allemaal even lekker!
 

TIP: elke derde vrijdag van de maand organiseren ze er ‘Aperoll Friday’. Je kan er dan tot 22u terecht voor een gezellig drankje én voor heerlijke verrassingsplankjes. Ideaal om even te ontspannen na een vermoeiende werkweek. See you there?!

Praktisch:
 

Waar? Tiensestraat 35, 3000 Leuven.
Wanneer? Maandag-vrijdag 11-19u en zaterdag 11-17u.
Meer info? www.croquenroll.be.
 

Lees ook: