Home Uit & thuis HOERA: vliegtickets worden deze herfst extra goedkoop!

HOERA: vliegtickets worden deze herfst extra goedkoop!

Daag! Ciao! Bye! Salut!

Corbis
Nu de zomervakantie bijna voorbij is, wordt het hoog tijd om je volgende vakantie te plannen. Op tijd je vliegtuigtickets boeken kan je namelijk heel wat geld besparen. De app Hopper verklapt je het ideale moment om tickets te kopen.

Hopper is een applicatie die voorspelt wanneer de prijzen van vliegtuigtickets zullen dalen. Uit een recente studie blijkt dat de herfst het ideale moment is om je tickets te boeken. Zo zullen ze vanaf oktober een stuk goedkoper zijn. De daling blijft zeker nog merkbaar tot in januari. 
 

Ook hoef je niet tijdens die maanden op reis te vertrekken. Het is voldoende om dan gewoon je tickets te boeken. Zeker voor binnenlandse vluchten is dat voordelig. Nu zijn we natuurlijk niet van plan om van Brussel naar Charleroi te vliegen, maar als je een rondreis doet in het buitenland, kan je deze trick best gebruiken.
 

Verder werd in het onderzoek naar een aantal populaire bestemmingen gekeken. Zo zullen de tickets voor Costa Rica en de Dominicaanse Republiek nog met 30% in prijs dalen. Ook als je naar Brazilië, Japan, Mexico of Canada wil, wacht je het best nog even met tickets boeken. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.