Home Uit & thuis HOERA: Samson en Gert komen binnenkort weer op het scherm met nieuwe...

HOERA: Samson en Gert komen binnenkort weer op het scherm met nieuwe afleveringen!

Het achtjarige kind in ons is dolenthousiast!

We worden bijna doof van de algehele kinderhysterie die net losbrak. Of horen we nu gewoon het achtjarige kind in ons enthousiast gillen? Dat kan ook. Zojuist werd namelijk aangekondigd dat er een gloednieuw seizoen van Samson en Gert zit aan te komen.

Na een pauze van twee jaar startten vandaag de opnames van een gloednieuw seizoen van ons gewezen lievelingsprogramma 'Samson en Gert'. De afleveringen van 'Zomerpret' spelen zich dit keer niet af in het huis van Samson en Gert, maar op een camping. De nieuwe afleveringen zullen in de lente van 2017 uitgezonden worden.

Naast onze bekende vrienden zal er in het volgende seizoen ook een nieuwkomer schitteren. De Nederlandse cabaretier Marc-Marie Huijbregts – bekend van zijn deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld', waar hij nu ook als jurylid zetelt – zal de rol van Jaap Mengelmoes vertolken, de zoon van hun vroegere buurman Joop.

Koen 'Albertooo' Crucke plaatste gisteren al een teasend filmpje op zijn Twitterpagina.

Gert Verhulst kroop enkele dagen geleden al in de huid van Gertje wanneer hij de zomersingle 'Zigge zagge zomer!' van Samson en Gert inzong.

 

A photo posted by @gertverhulst on

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.