Home Uit & thuis Hoera: ook ‘Prison Break’ komt terug!

Hoera: ook ‘Prison Break’ komt terug!

Driewerf hoera!

Reporters
Zowel Michael Scofield (Wentworth Miller) als zijn partner/brother in crime Lincoln Burrows (Dominic Purcell) duiken opnieuw op in het vervolg. De opnames voor het nieuwe seizoen van ‘Prison Break’ zouden eind maart plaatsvinden.

Wie zien we nog terug? Het netwerk is momenteel in gesprek met Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) en Robert Knepper ( T-Bag). De opnames beginnen in het voorjaar, maar hangen af van het schema van zowel Wentworth als Dominic. Beide acteurs zullen opnieuw de hoofdrol op zich nemen. De broertjes uit ‘Prison Break’ spelen nu momenteel samen in het programma ‘Legends of Tomorrow’.
 

Normaal gezien staan er zo’n tien afleveringen gepland, maar Fox lijkt dit aantal nu al met eentje te verminderen. De serie kent vier seizoenen en de laatste aflevering werd al in 2009 uitgezonden. Een hele tijd geleden dus, maar wij frissen je geheugen graag even op:
 

Het vervolg zou enkele jaren later plaatsvinden en we zullen ook meer te weten komen over wat er precies gebeurd is met Michael Scofield. Het is nog even wachten tot wij het vervolg kunnen bekijken, maar gelukkig staan er al heel wat tv-programma op ons lijstje zoals bijvoorbeeld:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.