Home Uit & thuis Handig: het online verlanglijstje

Handig: het online verlanglijstje

Corbis
"Wat wil je voor je verjaardag?" "Kies maar, iets leuk!" Om dan met iets compléét verkeerd aan te komen. Klinkt bekend? Dat zal je nu niet meer overkomen, met WeGive.nl.

Mensen blij maken met cadeautjes is leuk. Maar de zoektochten die er soms aan voorafgaan? Net iets minder. Via www.wegive.nl is het makkelijker dan ooit om een geschikt cadeau te vinden. Hoezo? Je kan er online verlanglijstjes aanmaken.

Op die manier moeten je vrienden zich niet langer rot zoeken naar hét ideale cadeau. En jij zit niet langer opgezadeld met cadeaus die je liever niet kreeg. Win-win!

Hoe werkt het? Je maakt een account aan, via Facebook (handig voor wie z'n wachtwoord wel eens vergeet). En dan het leukste: je maakt een verlanglijst aan, die je vult met items uit andere webwinkels. Je vrienden/familie/collega's kunnen uit die lijst een cadeautje 'reserveren' (anoniem!). Zo vermijd je dubbele cadeaus, en krijg je allemaal dingen die je écht wilt. Handig!

Ben jij one of the few die moeite heeft met het samenstellen van een verlanglijst? WeGive heeft ook een inspiratiepagina, waarop je kan rondklikken tot je vindt wat je zoekt. Na een kort kijkje zijn ook wij hebberig geworden. Op onze lijst? De Diana Lomography camera, de Bobble Sportfles en de Power Tap waarmee je opladers makkelijk aan- en uit kan schakelen. En oké, ook die schildpadlamp voor peuters die sterretjes op je plafond projecteert. Te leuk!