Home Uit & thuis FLASHBACK: dit bekeken we het afgelopen jaar op YouTube

FLASHBACK: dit bekeken we het afgelopen jaar op YouTube

De populairste video is...

Instagram @latelateshow
We bekeken dit jaar heel wat video's op YouTube. Van K3 tot een aantal spectaculaire audities van Britain's Got Talent. Deze – verrassende – fragmenten behaalden de top tien. 

Herinner jij de 'Carpool Karaoke' met Adele en James Corden nog? Deze video ging letterlijk de hele wereld rond en jawel, het fragment passeerde ook langs België. En zo werd dit de meest bekeken video van 2016. 

Op nummer twee staat ook een topper van formaat. Tijdens de audities van Britain's Got Talent verbaasden de Storm Troopers heel de zaal met hun danskunsten. 

Onze Belgische, sportieve trots Kevin De Bruyne behaalde nummer drie. In de populaire video neemt hij het op tegen de Belgische wereldkampioen panna Ilyas Toube. No stress, wij hadden ook nog nooit van die voetbalterm gehoord. Panna is een voetbalspel waarbij je één tegen één speelt en de bal door de benen van je tegenspeler moet trappen om te winnen. Wie haalt het?

Blijkbaar zijn de Franse YouTubers Norman en Cyprien ook enorm populair. Maar liefst vijf video's uit de top tien werden door hen gemaakt. Deze twee video's staan op nummer vier en vijf. 

Ook de hype rond de nieuwe K3 konden we die jaar wel smaken. De parodie van een té strenge Kristel in 'Tegen De Sterren Op' behaalde de zesde plaats. 

Op nummer zeven staan onze Franstalige vrienden weer. De grappige video over vaders is dan ook de moeite waard om te bekijken. 

Iedereen werd sprakeloos door de prachtige zangkunsten van de 12-jarige Beau Dermott in Britain's Got Talent. Ze verdiende dan ook de golden buzzer. 

Norman en Cyprien sluiten onze top tien af met hun twee video's over vriendschap en YouTube. Hilarisch! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.