Home Uit & thuis EK: 5 goede redenen om vrijdag naar Lille te gaan

EK: 5 goede redenen om vrijdag naar Lille te gaan

Pak je biezen!

Reporters
In het geval dat je de afgelopen dagen onder een steen hebt geleefd: de Rode Duivels mogen door naar de kwartfinale van het EK. En die match zal gespeeld worden in Lille (Rijsel). Héél erg dichtbij dus. Wij geven je 5 goede redenen om meteen je valies te pakken voor een weekendje Lille.

1. De onvoorwaardelijke trots

Dit jaar kleurt het EK blauw, wit, Rode Duivels! De Rode Duivels hebben onze patriotische trots nieuw leven ingeblazen. Laat dat duidelijk zijn.

2. De nabijheid

Lille ligt om de hoek. Zo'n kans doet zich geen tweede keer voor, dus het is nú het uitgelezen moment om naar het fandorp van Lille te vertrekken. Vergeet een plaatsje in het stadion voor 4000 euro op de zwarte markt. Een goede pint bier, een groot scherm et voilà. De sfeer moet ongelofelijk zijn net buiten het stadion waar onze favoriete helden spelen.

3. Laat zien wat de Belgen waard zijn

'Waar is da feestje? Hier is da feestje!' Feesten heeft geen geheimen voor ons. De songs, de kreten, de haren die overeind springen bij elke pas. Toon onze Franse vrienden wat de Belgen in hun mars hebben. Maar hou het netjes, alsjeblieft.

4. Claxonneren in het oude Lille

Klim in je wagentje en rijd al toeterend door de hele stad. Zo hard mogelijk zodat onze Duivels je misschien wel horen. Oordopjes vereist.

5. Slapen bij de inwoners

Eén hashtag: #AdopteUnBelge. Het initiatief komt van een van onze landgenoten die gevraagd heeft om met heel België naar Lille af te zakken om vrijdagavond voor onze Rode Duivels te supporteren. Sportief!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.