Home Uit & thuis ‘Dubbelspel’ afl. 25: ‘Hij trok mijn topje uit en kuste me lief,...

‘Dubbelspel’ afl. 25: ‘Hij trok mijn topje uit en kuste me lief, langzaam en teder.’

' Of toch tot we gestoord werden door iemand die op de deur bonsde.'

Vorige maand is VTM gestart met haar eerste online serie. Dertig afleveringen lang kan je kijken naar het verhaal van Laura, een doodnormaal meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Ik was nog kotsmisselijk toen ik bij Pieter aanbelde. Drie foto's lang had ik het volgehouden in de fotostudio. Toen was ik weggelopen omdat ik het echt niet meer aankon. Zodra ik de studio ontvlucht was, kotste ik de ziel uit mijn lijf. Zó hard walgde ik van mezelf en de hele situatie.

Pieter liet me meteen binnen en vroeg wat er scheelde. Natuurlijk kon ik hem de waarheid niet vertellen. Ik zei dat ik het niet meer aankon, die ruzies met mijn moeder. Vroeg of ik bij hem mocht blijven. Of hij mijn lief wilde zijn. Hij glimlachte en kuste me. Ik hoop dat dat 'ja' betekende.

Hij trok mijn topje uit en kuste me lief, langzaam en teder. Het was perfect.

Of toch tot we gestoord werden door iemand die op de deur bonsde. Really? Wat een timing, zeg!

Tot mijn grote schrik bleek het Vic te zijn. Hij stond te roepen en te tieren dat ik een hoer ben. En dat het hem niks kon schelen dat ik ook met een andere man neukte, maar dat ik wel mijn fotoshoot voor het seksboekje moest afwerken. 'Nee!', dacht ik. 'Niet nu, niet hier! Pieter mag dit echt allemaal niet weten.'

Maar het was te laat. Pieter snapte perfect hoe de vork in de steel zat. Nadat hij Vic als een echte held had verjaagd, brulde hij dat ik ook moest vertrekken.

 

 

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Dubbelspel’. Iedere weekdag komt er een nieuwe korte aflevering bij om 11u, en dat 30 afleveringen lang.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.