Home Uit & thuis Dit waren de 5 hoogtepunten van ‘The Voice van Vlaanderen’ (aflevering 1)

Dit waren de 5 hoogtepunten van ‘The Voice van Vlaanderen’ (aflevering 1)

En van onze vrijdagavond

VTM
Vrijdagavond: zakje chips, glaasje wijn en het nieuwe seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen'. Het wordt niet beter dan dat. De formule is nog steeds hetzelfde: vier coaches beoordelen de kandidaten tijdens een blind audition enkel op hun stem. Als ze 't leuk vinden, drukken ze op hun knop en dan vechten twee honden om een muzikaal been en gaat de derde (Bart Peeters in deze aflevering) ermee lopen.

De outsider van de avond

Leen is de oh zo verlegen logopediste met een voorliefde voor opera. Ze waagt zich voor haar blind audition aan 'O Mio Babbino Caro' van Pucini. Alle coaches drukken op hun knop, maar slechts één van hen gaat met deze engelenstem lopen.

Traantje wegpinken

Sam lijdt aan hypersensitiviteit. Dagdagelijkse dingen leveren hem een hoop stress op. Bij zijn blind audition in 'The Voice van Vlaanderen' gieren de zenuwen dan ook door z'n lijf. Na zijn performance is Sam zichtbaar teleurgesteld. Coach Koen fluistert hem enkele troostende woorden toe. Schoon!

Het kippenvelmoment

De 19-jarige Jessie was misschien wel het hoogtepunt van de avond. Haar versie van Angie Stones 'Wish I Didn't Miss You' kreeg de vier coaches stil. Zo stil dat ze weinig zinnigs wisten uit te brengen: Bart Peeters zei 'amai' en Natalia beweerde dat haar knieën kippenvel hadden. Knoop de naam Jessie Thijs in je oren, deze zoetgevooisde krullenbol zien we nog terug.

De ster in wording

Bij de eerste noten ging Kjell volledig in de mist, maar dat maakte hij later in z'n blind audtion meer dan goed. Volgens coach Bent Van Looy steeg deze zingende schilder boven zichzelf uit tijdens zijn versie van 'Iron Sky' van Paolo Nutini en Koen Wauters had het gevoel dat hij in een uitverkochte AB-concertzaal zat. Niets dan lof dus. Kjell, een naam om te onthouden.

De fashionista (met de engelenstem)

De award voor meest modebewuste kandidate gaat naar Janneken a.k.a. het meisje met de hoed. Janneke zong 'Lay Me Down' van Sam Smith en won drie coaches voor zich. En daar zat haar outfit voor niks tussen. Bart, Bent en Koen konden een aparte stem zoals die van Janneken goed gebruiken in hun team. Al zat het team van Bart al aardig vol na aflevering 1. Eager much?

Het scorebord:

Bart (5): Jana, Stefanie, Jan, Jessie, Leen

Koen (1): Kjell

Natalia (1): Vanessa

Bent (1): Janneke

Bekijk ook:

Kippenvel: 'The Voice van Vlaanderen'-kandidate blaast jury omver

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.