Home Uit & thuis Dit is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ begint

Dit is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ begint

VTM
Yes, er staan alweer zeven muzikale kleppers klaar voor het derde seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Vanaf 10 april schrapen de zangers elke week hun keel om elkaars nummers in een nieuw jasje te steken.

Enkele maanden geleden trokken Bart Peeters, Gers Pardoel, Josje, Natalia, Clouseau, Lady Linn en Isabelle A naar het zonnige Mallorca voor het derde seizoen van 'Liefde voor Muziek'. 

We hebben zo veel Sportpaleizen gevuld, maar nooit waren we zó zenuwachtig als tijdens 'Liefde voor Muziek'. – Clouseau.

Onder de Spaanse zon zullen de artiesten uit hun comfortzone treden. Natalia die een bekende K3-hit zingt of Clouseau dat een lied van Gers Pardoel onder handen neemt, dat kan gewoon niet anders dan goed klinken. 

Mensen hebben nog geen duidelijk beeld van wat ik buiten K3 nog wil of kan doen. Die muzikale kant van mezelf heb ik nu ontdekt en kan ik ook aan anderen tonen. – Josje.

Eerste aflevering

Het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' verschijnt vanaf maandag 10 april opnieuw op VTM. De hits van Natalia worden dan al meteen onder de loep genomen en daar kijken wij al naar uit! 

Het was soms heftig en soms emotioneel, maar ik voelde vooral heel veel positieve vibes. – Natalia.

Meer Flair?

Probeer ook ons magazine, nu voor maar 2 euro per week! Klik hier voor meer info.

Banner

Lees ook: