Home Uit & thuis Dagje strand met een cocktail in je hand

Dagje strand met een cocktail in je hand

Corbis
 
The sun in shining! En wat is er beter dan een zonnig dagje beach fun met je vriendinnen? Ga voor een dag vol girl talk en sappige roddels! Hieronder sommen we de hipste stranden voor je op. 

1. Het DOK-strand in Gent

Een strand in hartje Gent? Why not? Waarom je dit strandje deze zomer moet bezoeken? Het is waarschijnlijk de laatste editie! Ook worden er concerten, expo's en andere activiteiten georganiseerd.

Nog tot 28 september, dagelijks vanaf 12 uur en zondag vanaf 11 uur.

Koopvaardijlaan – Afrikalaan, 9000 Gent.

2. Baouzza in Hasselt

Een tweede plaats waar jullie verkoeling kunnen zoeken: Baouzza in Hasselt. De ideale hotspot voor een zomerse cocktail. Voor de sporty lezeressen onder jullie is er een beachvolleybalterrein, gratis ter beschikking.

Nog tot 14 september, dagelijks vanaf 12 uur.

Elfde Liniestraat 23, 3500 Hasselt.

3. Brussel Bad

Of liever: Bruxelles les bains (om het al wat exotischer te doen klinken). Hun troef is de openluchtbioscoop. De romantische zielen kunnen er wegdromen tijdens een filmavondje met hun lief. De films staan dit jaar dan ook in het teken van de stad Rome. Kan het nog romantischer?

Nog tot 10 augustus, op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag: van 11u tot 22u, op vrijdag en zaterdag: van 11u tot 23u en gesloten op maandag.

4. Strantwerpen

Het motto: even ontsnappen in eigen stad. En of ze daarin geslaagd zijn! 's Middags geniet je er van een cocktail met je voeten in het witte zand. 's Avonds toveren ze de beachhouse om tot een hippe club.

Nog tot 31 augustus, op weekdagen vanaf 11u open, op zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 10u open.

Jachthavenweg 1, 2050 Antwerpen.

5. Bocadero

Het is één van de coolste hotspots van Antwerpen. Wil je zien en gezien worden, Bocadero is the place to be! Elke dinsdag vanaf 19u kan je er terecht voor SalsaBocadero. Op de beats van dj Pepe beleef je een onvergetelijke salsanacht! 

Nog tot 7 september, dagelijks open vanaf 12u00.

Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

Zon, zee, strand: ga voor een dagje lol en een kont vol zand!