Home Uit & thuis Bruidspaar valt samen met 20 vrienden in het water

Bruidspaar valt samen met 20 vrienden in het water

Vimeo
Het zal je maar overkomen op je bruiloft: sta je te poseren voor een knap groepsshot op een dok in het water, hoor je plots dat ding kraken. Om nog geen vijf tellen samen met je 20 vrienden in het water te belanden.

Bruidspaar Dan en Jackie wilde graag een mooie groepsfoto aan het water en dus stelden ze hun 20 vrienden voor op het dok te gaan staan. Maar terwijl de fotograaf het shot nam, en de cameraman alles filmde, begaf de steiger het en vielen ze met zijn allen in het water. En dat terwijl hun feest amper een uur later zou beginnen.

Toch zou het koppel er best wel om gelachen hebben, beweert cameraman Megan Fritze die zijn verhaal deed aan My Fox 9 reports. Dit incident was volgens hen alweer een onvergetelijk moment op een onvergetelijke dag.

Gelukkig zijn er ook huwelijksfeesten waar alles helemaal top verloopt. Zoals het luchthuwelijk van Marieke en Alexander, de te gekke openingsdans van Stéphanie en Julien, de originele huwelijksintrede van Jesse en Brian of het verrassingsfilmpje van Joe voor zijn bruid Jenny, waarin Hollywoodsterren hen feliciteren.

Wil je weten of jij klaar bent voor De Grote Stap? Doe dan onze test.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.