Home Uit & thuis BRRR: 5 enge films om dit jaar op Halloween te bekijken

BRRR: 5 enge films om dit jaar op Halloween te bekijken

Flair is niet verantwoordelijk voor nachtmerries of slapeloze nachten.

Halloween is dé dag om een horrorfilm te kijken. De temperaturen zijn al flink gedaald, dus neem er gerust een dekentje bij. Je lief kan je ook maar beter optrommelen, want deze films vragen om een stevig paar armen waar jij je achter kan verbergen.

1. The Human Centipede

Een gestoorde chirurg maakt zijn morbide droom waar. Hij naait drie verschillende personen aan elkaar door hun darmen te verbinden. Niet voor gevoelige zieltjes! 
 


 

2. Would You Rather

Acht mensen zitten gevangen in de villa van de mysterieuze Shepard. Hij dwingt zijn gasten om een sadistisch spelletje te spelen voor een grote som geld. Alleen worden de uitdagingen steeds dodelijker…
 


 

3. The Taking of Deborah Logan

Mia bestudeert het dagelijkse leven van Deborah en haar dochter Sarah als onderdeel voor haar thesis. Na verloop van tijd merkt ze dat er een hoop rare dingen gebeuren met Deborah. Het wordt al snel duidelijk dat Deborah bezeten is door iets of iemand.
 


 

4. Sleepy Hollow

Een film die geregisseerd is door Tim Burton en waarin Johnny Depp een hoofdrol speelt? Dat is er eentje die je gezien moet hebben. De film speelt zich af in 1799 en is gebaseerd op het verhaal ‘The Legend of Sleepy Hollow’. Het resultaat is een fantastische mix tussen horror, romantiek en het bovennatuurlijke. 
 


 

5. The Amityville Horror

‘The Amityville Horror’ bestaat uit een reeks van films. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op feiten die zich afspelen in een spookhuis in New York. In een van de films speelt hottie Ryan Reynolds mee. Zo weet je meteen welk deel je moet kiezen!

Nog meer films om te ontdekken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.