Home Uit & thuis Amerikanen surfen zo massaal naar website van Canadese Immigratie dat die crasht

Amerikanen surfen zo massaal naar website van Canadese Immigratie dat die crasht

Hoe zou je zelf zijn?

Business Insider
Veel Amerikanen hebben de laatste maanden verklaard te zullen verhuizen, mocht Donald Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten worden. Ze lijken woord te houden, want zodra het er afgelopen nacht op begon te lijken dat de vrouwenhatende geldwolf het Witte Huis z'n nieuwe thuis zou mogen gaan noemen, surften ze massaal naar de website van de Canadese immigratiedienst, totdat die crashte.

Miley Cyrus, Amy Schumer, Ne-Yo, auteur Stephen King, Lena Dunham: allemaal bekende koppen die verklaarden te zullen verhuizen als Trump de verkiezingen won. Nu het zo goed als zover is, lijken heel wat andere Amerikanen hetzelfde idee te hebben. Het beloofde land, zonder onverdraagzame geldwolf aan de macht, is buurland Canada. Het land van Drake en Justin Bieber of het land waar miljoenen mensen op Trump stemden: wij zouden het ook wel weten.

Zodra rond negen uur 's avonds  (aan de oostkust) duidelijk werd dat enkele belangrijke staten zoals Florida en Virginia naar Trump konden gaan (uiteindelijk won Clinton wel Virginia), begonnen Amerikanen op te zoeken hoe ze naar het noorden zouden kunnen verhuizen. Rond half elf lag de site van de Canadese immigratiedienst plat en kreeg je enkel nog een foutmelding. Sindsdien is de site af en toe weer online om er dan terug uit te liggen. We zouden het een grappige situatie vinden, mocht het verhaal erachter niet zo dramatisch zijn…

[imageid:1736378;width:5§0;height:;align:left;caption:Canada verhuizen]

Foto: destandaard.be

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.