Home Uit & thuis 5 films die je moet zien deze zomer

5 films die je moet zien deze zomer

Reporters
5 films die je deze zomer móét bekijken. Omdat je er dans-rond-de-tafel-gelukkig van wordt, omdat je niet élke dag koffietjes kan gaan drinken en omdat het in de zomer ook wel eens regent.

Far from the Madding Crowd

In de zalen: 20 mei 2015

Waarom kijken? 1. Matthias Schoenaerts (met sexy baard) speelt mee and we adore him! 2. Het is een prachtig liefdesverhaal over de mooie, onafhankelijke en eigenzinnige Miss Everden en de drie mannen in haar leven. Nu maar hopen dat Matthias de liefdesstrijd wint!

She's Funny That Way

In de zalen: 20 mei 2015

Waarom kijken? Om eens goed te lachen. De getrouwde regisseur Arnold (Owen Wilson) brengt de nacht door met een jonge prostituee, Izzy. Zij wil actrice worden en Arnold steunt haar financieel om haar op weg te helpen. De volgende dag mag Izzy al auditie doen voor Arnolds nieuwste stuk. Arnold vertelt zijn vrouw niet dat hij Izzy al kende. En dan volgen de ontmoetingen en de geheimen elkaar in snel tempo op en loopt het volledig uit de hand…

Jurassic World

In de zalen: 10 juni 2015

Waarom kijken? Jurassic Park is back. En hoe: de dino's zijn groter, bozer en hongeriger dan ooit.

The Age of Adaline

In de zalen: 17 juni 2015

Waarom kijken? Blake Lively schudt met deze rol Serena uit Gossip Girl voorgoed van zich af. In The Age of Adaline speelt ze een onsterfelijke vrouw die geen dag ouder wordt. Mooi, tragisch en een echte tearjerker.

Man up

In de zalen: 10 juni 2015

Waarom kijken? Omdat in je broek doen van het lachen op je bucketlist staat. Kidding. Het is gewoon een dolkomische film over single lady Nancy, op zoek naar de liefde.

Lees ook:

De leukste trouwfilms aller tijden

15 chick flicks die je moet zien

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.