Home Uit & thuis 3 festivals, 3 outfits!

3 festivals, 3 outfits!

corbis
De essentie van elk festival is hetzelfde en samen te vatten in drie woorden: muziek, fun & friends. Maar dat betekent niet dat je tussendoor geen outfitwissels kan inlassen. De leukste looks voor Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop op een rijtje.

Tshirt MangoRock Werchter

Ga je naar Rock Werchter, dan mag het wat stoerder. Rock-'n'-roll, weet je wel. Combineer een coole jeansshort met een statementshirt, zoals dit kleurrijke exemplaar van Mango (€ 22,99). Zoals op elk festival ga je voor comfy feet. Op Werchter kan er wel eens wat modder opduiken, gesloten schoenen zijn dus een aanrader. Staat er tussen Pharrell en Florence + the Machine ook regen op het programma? Vergeet je poncho niet.

setje AsosTomorrowland

Op Tomorrowland kan je je fantasie de vrije loop laten. Niets is te gek. Trek een matching ensemble met print aan in felle kleuren. Een goed voorbeeld? Dit setje van Asos (top – €38,35, rok – €41,09). Zet een bloemenkrans op je hoofd, doe een paar kleurrijke oorbellen in en je bent 100% rave-proof

kleedje H&MPukkelpop

PPP, ofte Practical Pukkelpop. Een los jurkje zoals dit van H&M (€ 34,99) is ideaal om in te twerken dan wel moshen. Ook handig en nog steeds in: de salopette. Je schoenen laat je het best van het weer afhangen: stoere boots bij regen, chille slippers bij zonneschijn.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.