Home Uit & thuis 13 Vlaamse series om in 2016 voor thuis te blijven (deel 2)

13 Vlaamse series om in 2016 voor thuis te blijven (deel 2)

Toptelevisie van eigen bodem

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de Vlaamse televisiezenders bedelven ons al onder de nieuwe Vlaamse series die in 2016 op de beeldbuis zullen verschijnen. Maar welke zijn het nu écht waard om je drukke sociale leven even voor aan de kant te zetten? Wij selecteerden speciaal voor jullie dé 13 Vlaamse programma's die je het komende jaar ab-so-luut niet mag missen.

Deel 1 kan je hier bekijken.

8. Loslopend wild & gevogelte

Elke donderdag om 21u25 op Eén

Het derde seizoen van 'Loslopend wild & gevogelte' is alweer aangebroken. Dat wil zeggen: dagdagelijkse situaties met een bizarre hoek af, gegoten in korte sketches. Niet voorspelbaar en voorgekauwd zoals sketches ons meer dan eens worden voorgeschoteld, maar eerder grappige situaties in het genre van 'Wat als…'. Al laat die laatste on toch nét iets vaker in een deuk liggen.

Krachtige actrices bij de vleet: Gilda De Bal, Tiny Bertels, Reinhilde Decleir, Els Dottermans, Camilia Blereau, Eva Binon,… Voeg daar nog enkele topacteurs zoals Lucas Van den Eynde en Ben Segers aan toe en we zijn meer dan overtuigd!

 

Je moet iets voor je job over hebben natuurlijk…

Geplaatst door Loslopend wild op zondag 10 januari 2016

9. Alloo in de psychiatrie

Voorjaar 2016 op VTM

Na zijn licht te laten schijnen over gevangenen, de politie en de situaties waarin zij zich bevinden, richt Luk Alloo zijn pijlen nu op psychiatrische patiënten. Wat wij zo appreciëren aan Luk als presentator/interviewer is dat hij vraagt of zegt wat de meesten onder ons slechts durven te denken.

Luk neemt dus geen blad voor de mond en dat viel eerder de acteurs en actrices van 'Tegen de sterren op' ook al op. Acteur Guga Baúl schittert hier als Luk Alloo in een parodie op 'Alloo bij de wegpolitie'.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

10. Over 5 jaar

Elke woensdag om 21u20 op Eén

Vijf jaar geleden vroeg Wim De Vilder aan zeven bekende, invloedrijke Vlamingen hoe volgens hen de wereld er aan het einde van 2015 zou uitzien. Nu bespreekt Wim met hen hun voorspellingen. Onder meer Goedele Liekens, Rudi Vranckx, Alexander De Croo en Jef Vermassen kwamen aan bod.

ee

11. Blind getrouwd

Voorjaar 2016 op VTM

Maar liefst 1.100 singles schreven zich in voor VTM's gloednieuwe programma 'Blind getrouwd'. Hieruit selecteerde men zes singles die vertrouwen op de wetenschap om hun perfect match te vinden.

De deelnemers zullen hun verloofde pas ontmoeten op hun huwelijksdag. VTM volgt de newlyweds tijdens hun wittebroodsweken. Het idee klinkt ietwat naïef, maar wij zijn razend benieuwd naar het eindresultaat.

tr

12. Hollywood in 't echt

Voorjaar 2016 op VTM

De broertjes Coppens wagen zich aan een nieuwe serie. In 'Hollywood in 't echt' gaan Matthias en Staf op zoek naar de waarheden in Hollywoodfilms. Strookt ons beeld van Hollywood met de werkelijkheid? Of zijn 'The Exorcist' en 'The Wrestler' compleet uit de lucht gegrepen?

vt

13. Dansen met Ish

Voorjaar 2016 op Eén

Ish Ait Hamou komt in 2016 met zijn eigen dansprogramma. Ditmaal zijn het niet zij die thinken dat ze kunnen dansen die het tegen elkaar opnemen, maar zij die geen enkele ervaring met dans hebben.

Ish laat twee teams uit eenzelfde bedrijf het tegen elkaar opnemen en belooft ons enkele hartverwarmende taferelen. Hij beweert namelijk bij hoog en laag dat iedereen kan dansen én dat dansen mensen dichter bij elkaar brengt. We zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten