Home Straf Verhaal Viv (42) boekte een callboy nadat haar ex haar bedroog

Viv (42) boekte een callboy nadat haar ex haar bedroog

'Soms heb ik het moeilijk met het idee dat hij na mij waarschijnlijk nog andere klanten heeft.'

callboy
Flair

Lange, wapperende haren, spierbundels van baksteen en hoogstpersoonlijke dildo’s. Hoe gaat het er écht aan toe in de wereld van gekochte dates, seks voor cash en liefde op aanvraag? Viv (42) boekte een callboy nadat haar ex haar bedroog en hij de scheidingspapieren achterliet op de keukentafel.

‘Cédric vond ik pas nadat ik twee maanden lang op internet verdwaalde tussen onaantrekkelijke advertenties voor niet zo fijne vleeswaren en amateurs met het charisma van een potvis. In het uur voor mijn eerste date met die professionele callboy ben ik zeker vier keer naar het toilet moeten hollen. Ik was letterlijk poepzenuwachtig. Ik kreeg het idee om een man te betalen voor seks nadat mijn ex de scheidingspapieren voor me achterliet op de keukentafel, naast een fles melk die hij vergeten was in de koelkast te zetten. Hij had een relatie met een jongere collega. Woest was ik, en dat heeft hij mogen merken tijdens de rechtszaak. Ik heb elke mogelijke cent uit hem geperst.’

Woest was ik, toen ik ontdekte dat mijn man een relatie had met een jongere collega, en dat heeft hij mogen merken tijdens de rechtszaak. Ik heb elke mogelijke cent uit hem geperst.

‘Toen dat hele proces achter de rug was, wilde ik me op een andere manier nog meer wreken. Ik wilde zijn geld gebruiken voor mijn seksueel genot. Op de dag zelf had ik daar aanvankelijk spijt van. Na elk bezoekje aan de wc stond ik op het punt de afspraak toch weer af te bellen. Achteraf bekeken ben ik blij dat ik heb doorgezet. Ik zie Cédric nu elke maand twee keer, en dat helpt me om me weer vrouw te voelen.

Nooit zielig

‘Op onze eerste date hebben we niet gevreeën. We hebben wijn gedronken en veel gepraat. Onder andere over mijn ex, maar ook over de dingen die mij interesseren in het leven. Volgens mij was het tien jaar geleden dat er nog eens iemand zo oprecht naar me luisterde. Ik had er dan misschien wel 250 euro voor gedokt – trouwens meteen bij binnenkomst, dat is wél echt zo – maar Cédric gaf me het gevoel dat hij gaf om wat ik wilde vertellen en om hoe ik me voelde bij hem. Na een uur heeft hij gevraagd of hij me mocht kussen. Hij heeft door mijn haren gestreeld, mijn schouders gemasseerd en me in mijn nek gezoend. Dat was toen genoeg.’

Ik zie Cédric als een goeie vriend die ik af en toe wat help met zijn onkosten, en hij mij met mijn behoeftes.

‘Twee weken later ben ik wel met hem naar bed geweest. Aanvankelijk was dat heel raar, want je bent niet echt verliefd. Toch kon dat voor mij, omdat ik zo gevleid was door zijn attenties dat ik echt aangetrokken raakte tot hem. Ook al was hij in het echt – zoals ik wel een beetje verwachtte – toch net dat tikkeltje minder wauw dan op de foto’s die hij doorstuurde via e-mail. In ieder geval heb ik mij bij hem nooit vuil of zielig gevoeld. Hij lijkt eerder op een goeie vriend die ik af en toe wat help met zijn onkosten, en hij mij met mijn behoeftes. Al kan ik niet ontkennen dat ik het af en toe moeilijk heb met het idee dat hij na mij waarschijnlijk nog andere klanten heeft. Op lange termijn wil ik liever een echte relatie, met een “normale” man. Maar zolang ik die niet vind, is deze regeling voldoende voor mij.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.