Home Straf Verhaal VIDEO: Marie-Claire (27) verloor haar enige broer in een tragisch ongeluk

VIDEO: Marie-Claire (27) verloor haar enige broer in een tragisch ongeluk

'Ik ben de enige die nog voor kleinkinderen kan zorgen.'

Thomas Legrève

Ze groeide op met een broer aan haar zijde. Tot het noodlot genadeloos toesloeg en Marie-Claire (27) als enig kind achterbleef in het gezin. Op Allerheiligen vertelt ze hoe ze gebukt onder het verdriet om haar verloren broer haar weg alleen voortzet.

Zwart gat

Robert-Jan en Marie-Claire waren twee handen op één buik. Als broer en zus deelden ze alles met elkaar en brachten ze ook veel tijd met elkaar door. Tot een tragisch ongeluk daar abrupt een einde aan maakte. Robert-Jan kreeg soms een epileptische aanval, maar veel last had hij daar nooit van gehad. Maar op die ene ochtend, nu tien jaar geleden, kreeg hij in zijn hotelkamer een aanval in bad en verdronk hij. Marie-Claire vertelde ons openhartig over hoe haar wereld instortte en over het moment dat besefte dat ze plots enig kind was geworden. De enige die nog voor kleinkinderen kan zorgen en de enige op wie haar ouders’ focus nog ligt…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Reportage: Jill De Bont
Video: Jolanda Boschmans

Meer straffe verhalen: