Home Straf Verhaal Liesje (31) over haar vreselijke valentijn: ‘Beter niets dan een geforceerde mislukking...

Liesje (31) over haar vreselijke valentijn: ‘Beter niets dan een geforceerde mislukking als dit’

'Sinds die avond doen we niet meer aan valentijn.'

‘Bij ons is het elke dag valentijn.’ Fijn voor jou, maar voor veel koppels is het zelfs op Valentijnsdag zoeken naar romantiek. Liesje (31) vertelt over haar vreselijkste valentijn.

 ‘“Ik heb er genoeg van, jij doet geen moeite voor onze relatie.” “Als we op ons 23ste al in een sleur zitten, wat belooft het voor de rest van ons leven.” Af en toe kan ik een dramaqueen zijn, dat moet ik toegeven. Gealarmeerd door deze crisis besloot mijn lief de week erna Valentijnsdag niet zomaar te laten passeren. Hij reserveerde een diner in een gezellig restaurant waar we wel vaker kwamen. Rond acht uur vertrokken we, op de bevestiging van het restaurant stond immers dat we “vanaf 19u welkom waren”. Of zo had mijn vriend het toch geïnterpreteerd.

Fast food

Toen we aankwamen in het restaurant, werden we begroet door geërgerde blikken van het personeel én het voltallige restaurant: blijkbaar begon het diner voor iedereen samen stipt om 19 uur. Terwijl de rest van het restaurant aan de derde gang begon, kregen wij in een sneltreinvaart en met boze blikken de eerste twee gangen voorgeschoteld. Ik schaamde me rot en interpreteerde het als een zoveelste “zie je wel” tegenover mijn vriend. Luidop ruziemaken deden we niet, maar een hele avond ingehouden gesis en vlammende blikken richting zijn kant van de tafel waren evenmin bevorderlijk voor de feestvreugde.

We waren vanaf 19u welkom. Althans, dat dácht mijn vriend…

Kijk ik erop terug, dan had ik er beter mee gelachen, mijn dramareactie zorgde ervoor dat een weliswaar niet vlekkeloos begonnen avond uitmondde in een gênante afknapper voor ons beiden. Ach ja, sinds die avond doen we niet meer aan valentijn. Beter niets dan een geforceerde mislukking als dit.’

Meer straffe verhalen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.