https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wedden dat jij deze kleurtjes ook al in je kast hebt hangen?

Deze romantische kleurencombinatie domineert de herfstgarderobe van modemeisjes

Chloë Foubert


Oké, het is vaak moeilijk om te achterhalen welke kleuren goed samenwerken en welke tinten dat absoluut niet doen. Laat het ons een kwestie van vallen en opstaan noemen (ja, ons modemantra luidt nu eenmaal: probeer alles). Dé kleurencombinatie die we nu volop spotten op Instagram is net zo’n buitenbeentje, maar wie goed afkijkt, flaneert dit seizoen als een ware stijlkoningin over straat.


Talloze fashionsta’s gooien de laatste dagen maar wat graag twee van onze favoriete trendkleuren in de mix: roze en bordaux. Oké, die combinatie klinkt niet meteen als een voor de hand liggende keuze, maar modemeisjes als Aimee Song en de Deense Funda Christophersen bewijzen meer dan ooit dat dit een ultra chique optie is. Zeker als je kiest voor de juiste tinten.

© Getty


Heb jij schrik dat je als een ware regenboog de straat op trekt? Kies dan voor de zachte tinten of combineer net een bordeauxrood kledingstuk met een opvallend roze accessoire. Zo zorg je voor subtiele accenten en kan je geleidelijk aan aan de kleurencombinatie wennen voor je all the way gaat. Roze is trouwens een kleur die het investeren meer dan waard, want in de lente- en zomercollecties voor volgend jaar spotten we heel wat blouses en jasjes in deze romantische kleur.Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten