Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Duik in het Flair Ballenbad en krijg een leuk cadeautje!

Ontdek het Flair Ballenbad op de Student Kick Off’s!

Flair zou Flair niet zijn als we de ‘pijn’ van het nieuwe academiejaar niet een beetje proberen te verzachten met… cadeautjes! Dus kom naar de Student Kick-Offs in Antwerpen en Hasselt, waag een sprong in het Flair Ballenbad en maak kans op de leukste prijzen!

Waar kun je in het Flair Ballenbad duiken?STUDAY – ANTWERPEN
Donderdag 29/09
Gedempte Zuiderdokken
13.30-20.00
37.000 studenten

STUDENT TAKE OFF – HASSELT
woensdag 5/10
Kolonel Dusartplein
16.00-22.00
25.000 studenten

 

 


STUDAY – ANTWERPEN

SPORT
Randstad Student Trophy
Randstad nodigt 20 studententeams uit om te strijden in een inflatable sportcompetitie!
Een leuke prijzenpot (biervaten en massa’s cinematickets) is de inzet, maar uiteraard is deelnemen belangrijker dan winnen! Vanaf 2 september kan je met enkele vrienden of je studentenvereniging (max 10 deelnemers) inschrijven via
www.studay.be!  Om zoveel mogelijk diverse verenigingen de kans te geven deel te nemen,  laten we bijkomende teams van eenzelfde vereniging pas naar het  einde toe.

CHILL ZONE
Robinson Crusoe has arrived!  Even genoeg van het geweld op de andere podia?  Relax dan samen met je vrienden in de CHILL ZONE, een Robinson Crusoe  green lounge zone,  te vinden op een rustig plekje op de Zuiderdokken.  Kom gezellig aanspoelen op het strand van StuDay,  drink samen met je vrienden een glaasje cava of dans de poten uit je lijf!  Dat kan ook natuurlijk.

CULTUUR & INFO
Krijg alle info over sociale voorzieningen, sport, cultuur, centen, mobiliteit… op de stand van STUVANT (studentenvoorzieningen). Koop hier je nieuwe cultuurcheques en sportsticker! Verder op de cultuurmarkt:  een resem info van de cultuurpartners van Antwerpen Studentenstad.  En oh ja:  de draaimolen staat er weer!

FUN & WELLNESS
New looks @ StuDay 2011: laat je knippen, masseren (leve Kinesia!), schminken, opmaken en vooral van kop tot teen restylen!

URBAN
Op StuDay 2011 geven wij de helden van de straat een plaats in de spotlights!
Allerlei workshops en demo’s vind je hier: ervaren graffitikunstenaars leren je de knepen van het vak, waaghalzen laten met hun BMX of skateboard het beste van zichzelf zien in het ‘StuDay’-skatepark, freestyle basketballers van Trickfabrick tonen hun laatste nieuwe tricks, je ontdekt aanstormende hiphoptalent en de Petrol DJ’s zorgen voor de Urban vibe.

AFTER STUDAY
Zin om ook na StuDay nog een stevig feestje te bouwen? Petrol, StuNight en Café d’Anvers bedienen je op je wenken.

Meer info op http://www.studay.be/

STUDENT TAKE OFF – HASSELT


DAG VOL EXTREME ERVARINGEN
De Take-Off gaat door op het Kolonel Dusartplein waar je gratis kunt bungeespringen en een deathride afglijden tussen de twee verschillende pleinen. Daarnaast zijn er tal van sponsors die ook leuke activiteiten plannen en waar je extra prijzen kan winnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content