Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ontdek de nieuwe pittige collectie.

ELOMI: het lingeriemerk voor vrouwen met een maatje meer

Advertorial

Elomi introduceert ‘Kintai’, de nieuwe, kleurrijke en bijzonder sexy collectie met een diep decolleté. Bewonder gedurfde designs op modellen die nog altijd een uitstekende ondersteuning en dito comfort beloven.

Elomi, de garantie op comfort en wellust, seizoen na seizoen

Elk seizoen komt lingeriemerk Elomi met nieuwe lingeriecollecties voor vollere vrouwen, in een ontwerp dat steeds wat gewaagder worden. Het cliënteel van Elomi bestaat uit vrouwen die weten wat ze willen, die op zoek zijn naar ondersteuning en comfort, en op de hoogte zijn van de trends. Elomi lost al hun wensen in met collecties met vrolijke prints en kleuren op tijdloze modellen.

Kintai, de nieuwe collectie geïnspireerd op Japan

De nieuwe collectie van de familie Elomi liet zich bezielen door de Kintai-brug in Japan. Twee kleuren spelen de hoofdrol. Er is klassiek zwart, maar ook een vurig rood setje met een felroze biesje dat zin geeft om de hele nacht te dansen. Deze kleuren zijn verkrijgbaar op de ‘plunge’ beha’s met mesh en op de beugel-beha’s met stretchtule. De eerste (plunge) zijn verkrijgbaar in cup F tot N en de tweede (beugel) in cup G tot O.
Wie durft, kan de Kintai-beha combineren met een full brief (M tot 4XL) of string (M tot 3XL).

Ontdek alle nieuwe modellen van Elomi en de beschikbare kleuren op de website.

WEDSTRIJD

Waag je kans om een Elomi-setje te winnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES