Home FASHION & BEAUTY Fashion OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen schitteren in het nieuwe seizoen van...

OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen schitteren in het nieuwe seizoen van ‘Chloë’s Closet’

© Anke Desmet

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe lading stylingvideo’s. Moderedactrice Chloë is daarom op zoek naar lezeressen die samen met haar willen schitteren in een nieuwe reeks van ‘Chloë’s Closet’. Want sommige dingen doe je nu eenmaal beter in team, toch? ?

Chloë’s wat? Voor zij die nu uit de lucht komen gevallen: ‘Chloë’s Closet’ is een online videoreeks waarin je de laatste nieuwe trends voorgeschoteld krijgt, maar ook tips en tricks krijgt om je kleerkast te herontdekken. Opdat elke fashionista zich in deze video’s zou kunnen herkennen, zijn we op zoek naar lezeressen die zich in trendstukken willen hullen. Groot of klein, mager of volslank: elk lichaam mag gezien worden en wij zijn alvast benieuwd naar jouw moves.

Strike a pose! 

De opnames (coronaproof) voor deze video’s zullen doorgaan in onze studio’s in Kontich (Antwerpen), en dat tijdens de eerste weken van oktober. Lijkt het jou wel wat om je in trendstukken te hullen en deze voor de camera te showen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar chloe.foubert@flair.be met daarin een korte omschrijving van jezelf, je leeftijd, je kleding- en schoenmaat en de data waarop je beschikbaar bent. Een paar foto’s van jezelf of een linkje naar je Instagramaccount is uiteraard ook zeer welkom! ?

PS Lukt het jou niet om je tijdens de week vrij te maken, maar sta je wel te popelen om mee te doen? Laat het ons dan zeker weten in je mailtje en dan kijken we of de opnames in het weekend kunnen doorgaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een overzicht van onze andere oproepen vind je hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.