Home FASHION & BEAUTY Fashion OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen schitteren in het nieuwe seizoen van...

OPROEP: Flair zoekt lezeressen die willen schitteren in het nieuwe seizoen van ‘Chloë’s Closet’

Groot of klein, mager of volslank: elk lichaam mag gezien worden!

© Anke Desmet

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe lading stylingvideo’s. Moderedactrice Chloë is daarom op zoek naar lezeressen die samen met haar willen schitteren in een nieuwe reeks van ‘Chloë’s Closet’. Want sommige dingen doe je nu eenmaal beter in team, toch?

We hebben intussen héél erg veel inzendingen ontvangen. Bedankt daarvoor! Mocht je niet bij de gelukkigen zijn, houden we jouw contactgegevens bij voor een volgend seizoen. 

Chloë’s wat? Voor zij die nu uit de lucht komen gevallen: ‘Chloë’s Closet’ is een online videoreeks waarin je de laatste nieuwe trends voorgeschoteld krijgt, maar ook tips en tricks krijgt om je kleerkast te herontdekken. Opdat elke fashionista zich in deze video’s zou kunnen herkennen, zijn we op zoek naar lezeressen die zich in trendstukken willen hullen. Groot of klein, mager of volslank: elk lichaam mag gezien worden en wij zijn alvast benieuwd naar jouw moves.

Strike a pose! 

De opnames (coronaproof) voor deze video’s zullen doorgaan in onze studio’s in Kontich (Antwerpen), en dat op 6 en 7 maart. Lijkt het jou wel wat om je in trendstukken te hullen en deze voor de camera te showen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar chloe.foubert@flair.be met daarin:

  • een korte omschrijving van jezelf
  • je leeftijd
  • je lengte
  • je kleding- en schoenmaat
  • een paar duidelijke foto’s van jezelf of een linkje naar je Instagramaccount (als je een openbaar profiel hebt)

Een overzicht van onze andere oproepen vind je hier.