Home Nieuws Bye bye, Wijnegem Shopping Center! Hét winkelcentrum van Antwerpen verandert na 25...

Bye bye, Wijnegem Shopping Center! Hét winkelcentrum van Antwerpen verandert na 25 jaar van naam

Naast een gloednieuw interieur komen er personal shoppers die je door het winkelcentrum met 250 shops gidsen.

PHOTO NEWS

Wijnegem Shopping Center is niet meer. Het winkelcentrum in Antwerpen onderging een heuse restyling, inclusief een nieuwe logo én een nieuwe naam. Vanaf zaterdag 1 september shoppen we bij Wijnegem Shop Eat Enjoy.

Ter ere van z’n 25ste verjaardag deed Wijnegem Shopping Center, een van de bekendste en meest drukbezochte winkelcentra in ons land, zichzelf een make-over cadeau.

Eigenaar SCMS-Ceusters deed hiervoor beroep op het Britse creatief bureau Benoy, dat in het verleden al menig winkelcentrum van een restyling voorzag én het indoorpretpark Ferrari World in Abu Dhabi ontwierp.

Kids Corners en personal shoppers

Benoy verving de banken in het winkelcentrum door ‘Cosy Corners’ met oplaadpunten voor smartphones en laptops en voorzag ook vertier voor de kleintjes in de vorm van grote speelhoeken.

Verder is er vanaf nu ook een ‘Kiss & Ride’-zone én kan je beroep doen op een personal shopper. Greet, Bram of Kelly (vlnr. op bovenstaande foto) gidsen je a rato van 150 euro 3 uur lang door het shoppingcentrum met 250 winkels. 

Voor 150 euro gidst een personal shopper je 3 uur lang door het shoppingcentrum met 250 winkels.

De restyling van Wijnegem Shopping Center houdt ook een nieuwe naam én een nieuw logo in. Vanaf zaterdag 1 september spreken we van Wijnegem Shop Eat Enjoy. De feestelijke opening van het vernieuwde winkelcentrum op de Wijnegemse Turnhoutsebaan is voorzien op zaterdag 15 september.

Bron: WijnegemShoppingCenter.be

Nog meer shoppen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.