Home Lifestyle Kan dit al het begin van de lente zijn? We vroegen het...

Kan dit al het begin van de lente zijn? We vroegen het aan Frank Deboosere

Er is goed en slecht nieuws.

lente
© VRT/ Mink Mingle via Unsplash

Volle terrasjes, zonnebrillen en een enkeling die zich zelfs al aan een cocktail waagde: de laatste dagen leek de lente echt in het land. Ook het komende weekend belooft heerlijk te worden. Kan het zijn dat de lente écht begonnen is en onze dikke jassen weer voor een half jaartje de kast in mogen? Nee, dat zal je Frank Deboosere helaas nog niet horen zeggen.

Afgelopen weekend genoten we van de eerste warme zonnestralen van het jaar. Maar we zullen niet de enigen geweest zijn die zichzelf waarschuwden niet té hoopvol te worden, voor het geval het binnen enkele dagen of weken weer vriest dat het kraakt. Het blijft België, nietwaar, en laat ons niet vergeten dat een dikke week vóór dat mooie lenteweer verscheen, grote delen van het land nog bedekt lagen onder een sneeuwlaag.

Of toch?

De optimist in ons wil echter graag geloven dat dit inderdaad het uitzonderlijk vroege begin van een mooie lente kan zijn. En er is maar een man die onze hoop kan bevestigen (of vertrappelen): meneer Frank Deboosere. Die drukbezette man bereik je best via Twitter, waar hij zijn duimen graag laat werken.

Met weinig woorden zet Frank ons met beiden voetjes op de grond. Spijtig. Misschien volgende keer aan Sabine vragen?

Een mooie zomer

Maar we beloofden ook goed nieuws. Een andere weerfanaat stuurde namelijk de volgende vraag naar Frank:

Hoewel de weerman zegt dat we niet echt een link kunnen leggen, vermeldt hij wel dat de kans op een mooie zomer groter is door het droge weer nu. Het is al iets, toch?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.