Video? Actie!

Corbis
 
Studenten en doe-het-zelvers: opgelet! Heb jij een passie voor filmen en studeer je nog? Het videoproductiehuis Future Talents geeft je de kans om je creativiteit te tonen met de Future Talents Awards. Voor de niet-studenten onder jullie geven we graag ook nog enkele tips om een goed filmpje te maken. 

Future Talents is een videoproductiehuis waar alle opnames en grafische vormgeving door studenten worden gecreëerd. De studenten krijgen begeleiding van professionals waardoor ze eerder al klanten als Studio Brussel, Fnac en Martini konden strikken.

In het voorjaar van 2014 worden de Future Talents Awards uitgereikt door een professionele jury aan de meest creatieve studenten. Meer info over deze wedstrijd kan je hier terugvinden.

Wil je het allemaal graag zelf eens proberen? We geven je graag enkele tips om je op weg te helpen, maar probeer misschien iets minder gek uit dan de heren in het filmpje. 

1. Het onderwerp

Denk goed na over wat je wil filmen en welk verhaal je wil brengen. Je kan altijd oefenen met je huisdieren in de hoofdrol. Maak genoeg beeldmateriaal, saaie fragmenten kan je achteraf nog steeds wegknippen.

2. De zoom

Zoom niet te vaak in en uit, doe het met mate en traag of nog beter: vermijd het zelfs helemaal.

3. Licht en geluid

Zorg ervoor dat er niet te veel achtergrondlawaai is en probeer om je filmpje op een goed belichte locatie te shooten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.