Home Magazine & apps FLAIR SHOPPING DAY: check de instant fotobox!

FLAIR SHOPPING DAY: check de instant fotobox!

Een leuke herinnering aan de mooiste dag van 't jaar!

Flair
Altijd al eens willen schitteren in Flair? Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat? Kies dan je favoriete rubriek en stel je kandidaat aan onze castingstand tijdens de Flair Shopping Day. Kers op de taart: je kan er een foto laten maken door een instant fotobox.

Markeer 16 oktober met stip in jullie agenda, want dan houden we traditiegewijs opnieuw onze Flair Shopping Day. En dan kan een bezoekje aan onze Instant Fotobox zeker niet achterwege blijven! Kom snel even langs op deze stand en laat je fotograferen. Het beste nieuws: je foto wordt instant geprint zodat je thuis altijd een leuke herinnering hebt aan de mooiste dag van 't jaar!

De missie van Instant Fotobox is mensen doen lachen en prachtige herinneringen meegeven van huwelijkfeesten, verjaardagsparty's, babyborrels en personeelsfeesten. Op zulke gelegenheden staat er dan een 'selfiemachine', waarin je eens lekker zot kan doen met je vrienden. Helemaal top: de boxen zijn voorzien van leuke snorren en hoedjes. Feel free to try anything!

Je staat met je schattigste/grappigste/meest sexy look op de foto, en die foto wordt dan meteen voor je geprint. Wil je de foto sharen met je vriendinnen, dan kan dat in één klik via de app van Instant Fotobox of de QR-code bij de foto. Geef je binnenkort een feestje en vind je zo'n photobooth superleuk? Contacteer dan hier de lieve mensen van Instant Fotobox en maak jouw party nóg spectaculairder!

Fotobox