Home Magazine & apps FLAIR NODIGT UIT: kom mee de opening van onze unieke Flairexpo vieren...

FLAIR NODIGT UIT: kom mee de opening van onze unieke Flairexpo vieren met een gratis glaasje cava

Kom mee de opening van onze unieke Flairexpo vieren met een gratis glas cava, hair- & make-upadvies en een covershoot!

Flair
Tijdens de opening van de Flairexpo in CC De Werf in Aalst op zaterdag 1 oktober geniet je van een gratis glaasje cava, krijg je de kans om jezelf volledig te laten restylen én kan je deelnemen aan een covershoot. Reden genoeg om een keertje naar Aalst te rijden, lijkt ons!
Iedereen heeft weleens de neiging zich te spiegelen aan een bepaald schoonheidsideaal. We weten allemaal ook hoe utopisch dit streven kan zijn. Door de reclame- en modewereld laten we ons maar al te graag verleiden door een eenzijdig, vaak onrealistisch beeld van schoonheid. 
 

Flair

Eindeloze zoektocht naar het ideale plaatje met kortstondige voldoening

Maar is dit ideale plaatje geen eindeloze zoektocht die slechts voor kortstondige voldoening zorgt? Hoe werken eigenwaarde, de tijdsgeest, ons mens- en wereldbeeld in op onze visie van schoonheid?
 
Hoe werken eigenwaarde, de tijdsgeest, ons mens- en wereldbeeld in op onze visie van schoonheid?
 

Flair

 

Selectie van foto's verschenen in Flair door de jaren heen

Voor deze unieke expo hebben verschillende Flairfotografen (o.a. Joost Joossen, Jean Van Cleemput, Tjorven Boucher) enkele foto’s verzameld gemaakt met het oog op de relativiteit van schoonheid. Bovendien krijg je ook een kijkje in de tijd door onze selectie van Flaircovers door de jaren heen.

 

Flair

 
Tijdens de opening van de Flairexpo op zaterdag 1 oktober geniet je van een gratis glaasje cava, krijg je de kans om jezelf volledig te laten restylen én kan je deelnemen aan een covershoot. Je weet dus wat je te doen staat: aanstaande zaterdag hebben wij een date in Aalst
 

Waar?

CC De Werf, 
Molenstraat 51, 9300 Aalst
 

Wanneer?

De opening vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 14u tot 17u. De expo loopt nog tot 27 november en is gratis te bezoeken.