Home LOVE & SEX Wat de koelkast van je date over hem zegt

Wat de koelkast van je date over hem zegt

Corbis
Bij de eerste dates met een man kom je meestal niet meteen te weten hoe hij écht in elkaar zit. Maar John Stonehill, de zogenaamde 'koelkast dating expert' , kan je aan de hand van de koelkast van je date alles over zijn persoonlijkheid vertellen.

De Amerikaan John Stonehill keek zelf jarenlang in de koelkast van de vrouwen waarmee hij op date ging. Sindsdien noemt hij zichzelf de 'Fridge Dating Expert' en beweert hij dat de inhoud van een koelkast veel over iemand zegt. Deze zeven tips kan je alvast gebruiken bij je volgende date.

1) Schimmel en stank

Zou jij eten in een stinkend restaurant? Een koelkast vol schimmel wijst op iemand die zijn leven niet helemaal op orde heeft. Slechte hygiëne is een gigantische afknapper.

2) Foto van zijn ex op koelkastdeur

Hij is duidelijk nog niet klaar voor een andere relatie.

3) Chaos

Een chaotische koelkast betekent dat zijn leven ook erg chaotisch is.

4) Witte producten

Zitten er bijna alleen maar witte producten in zijn koelkast terwijl hij wel een goedbetaalde job heeft? Dan is hij heel waarschijnlijk gierig en zal hij ook op andere vlakken geld willen besparen.

5) Lege koelkast

Een lege koelkast kan misschien aangeven dat hij net verhuisd is. Maar in alle andere gevallen duidt het vooral op iemand die bijna nooit thuis is. Je moet jezelf dus de vraag stellen of hij er wel voor je zal zijn, als jullie een relatie beginnen. Vaak zijn mannen met een lege koelkast zelfs niet echt op zoek naar een vaste relatie.

6) Veel dierenvoeding

Een koelkast waarin meer dierenvoeding in zit, wijst op iemand die meer houdt van dieren dan van mensen.

7) Drank

Iemand die veel drank in de koelkast heeft, is iemand die altijd vrienden verwacht en graag eens een feestje organiseert.

Meer weten? www.checktheirfridge.com

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.