Home LOVE & SEX Voor altijd verliefd, kan dat?

Voor altijd verliefd, kan dat?

Met deze 48 tips zetten we jullie alvast op weg

Je wilt niet dat het vuur van je relatie een triestig, waakvlammetje wordt. De vlam in de pan! Jarenlang! Dát wil je. 
Flairgirls doen alles met passie. We smijten ons, ook in de liefde. Hoe houden wij die sprankels in onze relatie? Na een jaar gaat dat nog. Maar na vijf jaar? En na tien jaar en meer? Jahaa, dan moet je al wat meer uit je kot komen. Hoe? We verklappen jullie graag onze geheimpjes.
 
1. Frauke: "Stap uit je comfortzone. Doe iets wat hij leuk vindt. Je hoeft het niet fijn te vinden, maar je moet wél doen alsof. Je doet hem er een groot plezier mee en wie weet ga je er zelf nog van houden." 
 
2. Katrien: "Wees altijd de beste versie van jezelf. Er is geen reden om je te laten gaan. Op je werk, bij je vrienden, daar zet je toch ook je beste beentje voor? Waarom zou je het dan laten hangen bij je lief? Je wilt zelf toch ook niet dat hij dat bij jou doet? Dat wil niet zeggen dat je hoeft te faken of je anders hoeft voor te doen dan je bent. Gewoon een beetje moeite doen, dat kan nooit kwaad."
 
3. Sarah D.: "Wij gaan af en toe naar Ons Geheime Plekje, ergens aan zee. Da's trouwens ook de plaats waar we elkaar voor het eerst zagen. Uren en uren hebben we daar gepraat. We vertelden ons leven aan elkaar, zij aan zij liggend in het zand. Ik smachtte toen naar een kus, maar moest nog drie weken wachten. Altijd als we er zijn, krijg ik weer die zenuwachtig fladderende vlinders van toen."
 
Meer relatietips van onze redactrices, de seksuologe en lezeressen lees je in Flair!