Home LOVE & SEX VIDEO: deze man vroeg z’n vriendin ten huwelijk in het appartement van...

VIDEO: deze man vroeg z’n vriendin ten huwelijk in het appartement van Monica en Chandler uit ‘Friends’

Ahhh, romance

Als je, net als wij, fan bent van 'Friends', ben je wellicht de scène nog niet vergeten waarin Chandler Monica ten huwelijk vraagt. Ahhh, romance! Als je een erg grote fan bent, droom je waarschijnlijk al jaren van een soortgelijk aanzoek. Wel, voor één lucky woman werd die droom  werkelijkheid.

Krunal Desai is al elf jaar samen met vriendinnetje Radha Patel en besloot de vrouw van z'n leven maar eens ten huwelijk te vragen… in het appartement van Chandler en Monica uit 'Friends'. Hoe hij dat voor mekaar kreeg? Momenteel loopt er in Londen 'FriendsFest', een festival georganiseerd door Comedy Central zodat fans van de show een replica van de set kunnen bezoeken en de cast kunnen ontmoeten.

Krunal slaagde erin om met de mensen die het event runnen overeen te komen dat hij een privémomentje kreeg in Chandler en Monica's appartement om zijn huwelijksaanzoek te doen. 'Radha kan niet gaan slapen zonder eerst een aflevering van de serie te kijken,' vertelde Krunal aan Hello Magazine. 'Toen we een tijdje uit elkaar waren, noemden mensen ons zelfs de real life Ross en Rachel.' Radha zei uiteraard volmondig 'ja'. Well done, Krunai, well done!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.