Home LOVE & SEX VIDEO: deze kleerkast huilt tranen met tuiten wanneer hij hoort dat z’n...

VIDEO: deze kleerkast huilt tranen met tuiten wanneer hij hoort dat z’n vrouw zwanger is

Het koppel was maar liefst 17 jaar aan het proberen

facebook.com/arkell.graves
Niets zo leuk als een mooie zwangerschapsaankondiging, right? Als de dad to be dan nog eens een beer van een vent is die begint te janken als een klein kind wanneer hij het nieuws hoort, is dat een mooie kers op de taart. Arkell Graves is zo'n man en zijn zwangere vrouw zette het mooie moment op video.

Het verhaal van Arkell en z'n vrouw Dana maakt het filmpje alleen maar ontroerender. Het koppel was namelijk al 17 jaar – zeventien! – aan het proberen zwanger te worden, maar kende zo veel tegenslagen dat ze de hoop ondertussen hadden opgegeven. Ze hadden namelijk het verdriet om vier miskramen en een doodgeboren baby te verwerken gekregen. Wanneer het Dana – ondertussen 41 jaar – maar niet wou lukken om af te vallen en ze aan de dokter raad ging vragen, had ze dan ook niet verwacht dat een zwangerschap de oorzaak zou zijn.

Omdat ze het heugelijke nieuws op een leuke manier wou vertellen aan haar man, stopte ze letterlijk enkele buns in the oven, samen met foto's van een echografie. Arkells reactie doet onze hartjes volledig smelten.

Meer ontroerende video's:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.