Home LOVE & SEX Stomende seks in de hitte? Yes, please!

Stomende seks in de hitte? Yes, please!

Giphy
Tijdens een hittegolf lijkt een plakkerig, vermoeiend potje seks niet meteen appetijtelijk. But don't be fooled, die stoeisessie bij 30 graden zou je zo maar even van je lome sokken kunnen blazen. Lees en leer. 

1. Zweet is zalig

Oké, niemand houdt van overmatig zweetverlies en de bijbehorende walm in het openbaar, maar tussen de lakens werkt zweet als een natuurlijk afrodisiacum. Het zweet en z'n geur activeren het instinct van dierlijke seks zonder grenzen. Bovendien wordt het gevoel van één zijn verhoogd doordat jullie in elkaar lijken te smelten. Voor je het weet wordt die vochtige vrijpartij een van de meest erotische ervaringen die jij en je partner al deelden. En last but definitely not least: tijdens een zweterig nummertje verbrand je meer vetten en calorieën!

2. Ice ice, baby!

Het is geen geheim dat de sensatie van koud en warm voor velen een enorme turn on is. Aangezien jullie het sowieso voldoende warm zullen hebben, kan je elkaar verwennen door met een ijsblokje in je mond heel het lichaam te ontdekken. De pro's kunnen zelfs tijdens de orale seks een blokje in hun mond houden. Wedden dat je lover zal rillen van plezier?

3. Let's go do it in the pool

Experimenteren met plekjes is altijd een goed idee. Door samen een douche of een plons in het zwembad te nemen, combineer je een moment van verfrissing met een moment van pure extase. Twee vliegen in één klap, als je 't ons vraagt.

4. Haal de Kama Sutra boven

De meest intieme stoeisessie ooit zal het niet worden, maar het is beslist mogelijk een hoogtepunt te bereiken zonder al te veel body to body-actie. Sla de Kama Sutra open en ga op zoek naar standjes met zo weinig mogelijk vlees op vlees. De gewoontebeestjes kunnen voor het standaard orale werk opteren.

Lees ook:

Zoveel calorieën verbrand je met deze standjes

5 goede redenen om elke dag seks te hebben

De kleinste én leukste plekken voor seks

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.