Home LOVE & SEX Ons seksleven is een ramp

Ons seksleven is een ramp

Seks

Seks ‘moet’ leuk zijn, maar soms lijkt het wel een job! Voor hem, die na een zware werkdag naar rust snakt. Voor haar, als de baby eindelijk slaapt. Wil híj nu óók nog wat van mij? Flair to the rescue!

Daphne en Victor passen goed bijeen… behalve in bed

Daphne: “Ik heb al alles geprobeerd om hem op te winden: speeltjes, lingerie, hete sms’jes… Het doet hem niks. Als ik een pikant sms’je stuur dat ik zo’n zin heb in hem, dan antwoordt hij gewoon niet of stuurt hij ‘Oké’ terug. Hij weet niet wat terug te zeggen, maar het geeft mij wel een rotgevoel. En dat gebeurt best vaak. Zo lag ik eens op bed gehuld in nieuwe, sexy lingerie, maar toen hij de deur opende, zuchtte hij alleen en zei hij: ‘Oh nee, ben je daar weer? Ik heb écht geen zin vanavond.’ Ik was enorm kwaad, maar vooral gekwetst. Je voelt je dan ongelofelijk onaantrekkelijk…”

 

Sarahs lage libido zit volgens de dokter ‘tussen haar oren’
Sarah
: “Jonas is niet alleen mijn partner, hij is mijn beste maatje. We kunnen echt over álles praten. Ook over seks, maar het blijft een issue. En ik weet dat het aan mij ligt. Vroeger was de seks geweldig. We deden het vaak, lang en het was superspannend. Maar nu heb ik geen zin meer en als het gebeurt, heb ik pijn. Seks is absoluut niet aangenaam meer voor mij. Maar de gynaecoloog heeft me op álles getest en blijkbaar zit het tussen mijn oren. Ik begrijp dat niet, want ik vóél die pijn toch écht? Het is vreselijk om te horen dat ons slechte seksleven volledig mijn schuld is. Net alsof ik dit leuk vind. Ik heb al geprobeerd om vaker seks te hebben, zodat de pijn verdwijnt, maar dat helpt niet.”

Hoe komen ze hieruit? Lees hun volledige verhaal én de oplossing van de deskundige in Flair.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.