Home LOVE & SEX Klik voor een orgasme… in je hoofd!

Klik voor een orgasme… in je hoofd!

Of preciezer gezegd: een orgasme in je hersenen. Deze nieuwe relaxatietechniek is superhot op Youtube. Je vindt er duizenden video's om je tot een hoogtepunt te brengen. Niets seksueels, maar toch orgastisch!

De wetenschappelijke naam van dit 'andere' orgasme: ASMR, 'autonomous sensory meridian response'. En dit type orgasme kan iederéén beleven.

De methode is supersimpel (geen G-spot, ingewikkelde standjes of vibrerende tarzans). Als je gestresseerd bent, als je troost zoekt, volstaat het om een van de vele video's te bekijken die erop gericht zijn je een goed gevoel te bezorgen. Een héél goed gevoel zelfs. En we hebben het getest: het werkt.

Wat is er te zien in die video's?

Een vrouw die badhanddoeken opplooit. Een andere die voorzichtig met haar vingers over een haarborstel strijkt . Of een man die fluistert. Oké, als je het zo hoort, klinkt het een beetje vreemd. Om niet te zeggen: compleet belachelijk. Maar oordeel niet te snel! De goeroe van het weldadige gefluister: Maria, een Russische die nu in de VS woont. Haar Youtube-kanaal: GentleWhispering.

Wat doet het?

Het bezorgt je rillingen. Boven op je hoofd. Dan over je hele hoofd. De rillingen kunnen zelfs doorlopen over je hele ruggengraat. Een beetje zoals wanneer de kapper je een hoofdhuidmassage geeft (rrrrrrauch). 

Hoe werkt het?

Het speelt zich vooral in je oren af (een koptelefoon is trouwens geen slecht idee). Over het algemeen doet een ASMR zich voor wanneer je een zachtaardige persoon zorgvuldig een taak ziet uitvoeren. Zach-tjes. Kalm-pjes. Maar het is ook iets heel persoonlijks. Ga gerust grasduinen op Youtube om jóúw orgastische geluid te vinden!

Test het zelf en ontdek dit andere orgasme nú!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.