https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOVE & SEX Je kapsel zou iets verklappen over je liefdesleven

Je kapsel zou iets verklappen over je liefdesleven

Hopelijk is paardenstaart niet gelijk aan seut

Imaxtree
Verschillende experts zijn het erover eens: de manier waarop jij je haar draagt, onthult behoorlijk veel over je persoonlijkheid én je liefdesleven. Binnenkort een spannende date? Lees dan zeker verder.

Paardenstaart

Het lijkt de onschuldige highschool sweetheart-look, maar niets is minder waar. Je haar strak naar achter kammen, wijst op seksuele zelfverzekerheid.

Vlechten in je haar?

Dan wil je graag laten zien hoe stout je eigenlijk bent. Voor jou geen saaie setjes maar spannende lingerie. Harder, better, faster, stronger voor deze Heidi uit Tirol.

Gedurfd kleurtje

Jij bent een losbol. Ook in bed. Jij durft al eens experimenteren. Daten met twee mannen tegelijk of seks op een barkruk? Hoe gekker hoe liever. 
 

Een pony

Jij weet wat je wil. Ook in bed. Als je iets niet leuk vindt of geen zin hebt, dan zeg jij dat meteen. Een langere pony wijst dan weer op onzekerheid. Vrijen, dat doe je het liefst met het licht uit.

Beachwaves

Jij zit goed in je vel. Je houdt van het leven én van seks. Seks in de auto, in het bos, onder de douche… Maakt niet uit, als het maar goed is.

Perfect in model, op elk moment van de dag

Jij vindt structuur en netheid heel belangrijk en neemt dan ook graag de touwtjes in handen. Jezelf laten blinddoeken door je vriend zodat hij met je kan doen wat hij wil? No way, jij bent de regisseur van de avond.

Omhoog in een nonchalante dot

Jij flirt graag. Een beetje spelen met de lokken die losgekomen zijn en je draait elke man rond je vinger. Jij houdt wel van een beetje mannelijke aandacht. En van complimentjes, dat ook.

Van lang naar kort

Zette je er resoluut de schaar in? Dan zou het wel eens kunnen dat je net uit een lange relatie komt, of wil breken met een andere fase in je leven. Een pittig kort kopje is een teken dat jij de wereld en de liefde (weer) aankan.

 

Happy hair

Welk kapsel je ook kiest, zorg vooral dat je je er goed bij voelt. Want zoals haarspecialist Philip Kingsley zo mooi zei: "De snit en styling van je haar bewijzen hoe je je voelt. Het is een uiting van je gevoelens en seksualiteit, onzekerheden en remmingen. Als je kapsel niet goed zit, dan voel je je niet goed, ook al heb je de mooiste kleren aan. Het omgekeerde is gelukkig ook waar: met een mooi kapsel voel je je goed en verleidelijk. Mooie lokken zijn de beste psychologische boost."

Ontdek hier de 5 grote kapseltrends van de herfst en 39 voorbeeldkapsels.