Home LOVE & SEX Huwelijksadvies van een gescheiden man

Huwelijksadvies van een gescheiden man

Corbis
Gerald Rogers is onlangs gescheiden en geeft toe dat hij dingen anders had gedaan om zijn huwelijk te redden. Zijn beste tips deelt hij op zijn Facebookprofiel. Niet alleen voor mannen, ook voor vrouwen. Zeker de moeite waard om eens te lezen. Better safe than sorry!
  • Blijf daten, ook na tien jaar

Beschouw je partner nooit als 'gewoon'. Toen je met hem trouwde, heb je beloofd dat je zijn hart zou koesteren en beschermen. Van alle vrouwen die er bestaan, heeft hij jou zijn grootste en heiligste schat gegeven. In het leven is niets vanzelfsprekend, zeker zijn liefde niet.
  • Bescherm je hart

Je hebt beloofd zijn hart te beschermen, maar let ook op dat van jezelf. Hou van jezelf en van de mensen om je heen, maar bewaar altijd een speciaal plekje voor hem. Daar mag niemand anders komen.
  • Steeds opnieuw verliefd worden

Túúrlijk veranderen jullie. Jullie zijn allebei niet meer dezelfde persoon als toen jullie trouwden, en over vijf jaar zijn jullie ook niet meer dezelfde mensen als vandaag. Zorg voor zijn hart, anders geeft hij het aan iemand anders en krijg je hem nooit meer terug. In de liefde moet je elke dag blijven vechten.
 
 
Ontdek op Facebook de volledige lijst van Gerald Rogers' tips.
 
Lees ook:
 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.