Home LOVE & SEX Hoe is de seksuoloog zélf in bed?

Hoe is de seksuoloog zélf in bed?

Beter en heter

Seksuologen kunnen als geen ander advies geven voor een beter seksleven. Maar passen ze die raad ook toe in hun eigen slaapkamer? En hélpt het hen ook? Wij legden hen een paar typische tips voor.

Seksuologentip 1: kruisje in je agenda
Als je het te druk hebt voor een spontane vrijpartij, plan het dan in. Agendaseks zorgt ervoor dat seks toch nog een plaatsje krijgt in jullie drukke schema.


De seksuologe:
“Mijn vriend en ik hebben allebei een heel drukke en onregelmatige job, dus het is voor ons niet onlogisch om zo een moment in te plannen. We hebben dat dus een tijdje gedaan, en het werkte. Naarmate de ingeplande dag dichterbij kwam, keek ik er zelf ook meer en meer naar uit. Toch zijn onze agenda’s stilaan overvol geraakt, zodat we het inplannen zelfs niet meer ingepland krijgen (lacht). Maar we blijven proberen!”

De seksuoloog: “Sinds we een kindje hebben, proberen mijn partner en ik steeds een avond per week vrij te houden voor onszelf, als koppel. Als dat lukt, gaan we die avond op restaurant, naar de cinema of naar vrienden. Die qualitytime zorgt ervoor dat we elkaar in alle drukte niet uit het oog verliezen. Het is dus niet zo dat we seks echt inplannen, maar zo een ontspannende avond wordt meestal wel afgesloten met een vrijpartij.”

Wij legden de seksuologen nog 8 andere adviezen voor. Lees hun eerlijke antwoord en extra tips in je favoriete weekblad.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.