https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOVE & SEX Hét succesrecept voor een langeafstandsrelatie

Hét succesrecept voor een langeafstandsrelatie

Corbis
Langeafstandsrelaties zijn niet evident, maar zeker wel mogelijk. Als jullie beiden maar hard genoeg willen. Hier alvast enkele tips om ervoor te zorgen dat het voor jou en je lief wél werkt. 

1. Stuur leuke selfies of een grappig filmpje van jezelf

Elkaar zien is altijd leuk. Zelfs als het niet in reallife is, maar via een smartphonescherm. Trek selfies van jezelf en stuur die door. Af en toe een leuke videoboodschap naar je loverboy sturen, werkt ook. Wedden dat hij in zwijm valt? 

2. Verstuur een handgeschreven brief

Misschien een beetje klassiek, maar wel een tip die altijd werkt. Want handgeschreven brieven roepen vanzelf een 'oh zo lief'-gevoel op. Hij kan je brief dan in z'n portefeuille steken en opnieuw lezen wanneer hij je mist. 

3. Plan een verrassingsbezoekje

Geef toe, hoe romantisch zou jij het vinden als je lief zonder het op voorhand aan te kondigen voor je deur stond. You only live once dus… neem de trein of het vliegtuig en verras hem. Misschien best wel even checken met z'n vrienden of hij net dan geen te vol weekend heeft gepland.  

4. Laat een cadeautje leveren

Online vind je vandaag de dag in elk land ontelbaar veel bedrijven die delivery services aanbieden. Laat een ontbijt of een ander origineel geschenkje op z'n bureau leveren. 

5. Organiseer een Skype-etentje 

Candlelight dinners zijn de leukste en de meest romantische. En die moet je heus niet missen als je ver weg bent. Plan een date in, zet kaarsen op tafel, maak een lekker gerecht en skype. Nu is het enkel je boyfriend, jezelf en julle computer. Awkward in het begin, maar het went snel. 

6. Plan een dag voor hem 

Zoek op wat voor leuke dingen er te doen zijn op de plek waar hij verblijft en stuur hem per mail een planning door. Misschien is er een tof concertje waar je hem naartoe kunt sturen? 

7. Spreek samen over een einddatum

Belangrijk is dat jullie weten dat er ooit een einde zal komen aan die langeafstandsrelatie. Spreek samen over de toekomst en droom over de periode dat jullie eindelijk dicht bij elkaar zullen zijn.