Home LOVE & SEX Dit jaar krijg jij geweldige seks

Dit jaar krijg jij geweldige seks

Check de bedplannen van jullie mannen

Stoppen met roken, afslanken, minder drinken… Goede voornemens genoeg om 2012 in te zetten. Maar deze mannen hebben wel héél bijzondere plannen: zij gaan van 2012 een (nog) beter seksjaar maken.

Matteo (27) is 4 jaar samen met Silke: “In het begin van onze relatie probeerden we vaak verschillende standjes uit en belandden we al eens op de keukentafel. Maar na vier jaar hebben we een soort routine opgebouwd, waarbij we alleen nog dingen doen waarvan we zeker weten dat het plezant is. Dat komt neer op een vier- of vijftal standjes, zonder verder veel fantasie te gebruiken. Om gewoon gericht te genieten, zeg maar. Ik wil graag nog eens wat experimenteren, en weer op zoek gaan naar nieuwe standjes. Ik wil van seks opnieuw een leuk spel maken, en ik ben er zeker van dat mijn vriendin me daar niet in zal tegenhouden.”

Bram (31) is 7 maanden samen met Ilja: “Het is misschien een cliché, maar ik wil eens proberen wakker te blijven na de seks. Na afloop wil Ilja nog knuffelen en zoenen, maar meestal val ik als een blok in slaap.”

Koop deze Flair en laat hem zeker rondslingeren zodat híj het kan lezen…

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.