Home LOVE & SEX Deze ene simpele vraag verklapt hoe goed jullie seksleven is

Deze ene simpele vraag verklapt hoe goed jullie seksleven is

Hoe goed scoor jij?

Pexels
Zijn jullie twee woeste stieren in bed, bad en ver daarbuiten? Of houden jullie het gewoon op elke dinsdagavond erop en eraf onder de lakens met het licht uit? Er is naar verluidt één enkele vraag die je kan vertellen hoe goed jouw seksleven is…

De Britse sexperte Tracey Cox beweert aan de hand van één simpele vraag te kunnen zeggen hoe het met jouw seksleven gesteld is.

Wat is de top 3 van persoonlijke erogene zones bij je partner?

Kan je in één enkele adem de drie gevoeligste plekjes van je lief opnoemen? Dan hebben jullie een gezond seksleven. Heb je er na vijf minuten nog altijd maar eentje gevonden? Dan is er serieus wat werk aan de winkel.

Tussen de lakens is het heel belangrijk dat je niet enkel elkaars behoeften, maar ook elkaars gevoelige plekjes kent en aanraakt. En ja, allerliefste vriendinnen, die plekjes gaan veel verder dan zijn penis. Denk maar aan zijn oorlelletjes, zijn buik, zijn hals en zijn ballen – niets vies aan, gewoon doen.

Kon jij niet meteen drie plekjes opnoemen? Dan wordt het dringend tijd dat je eens gaat experimenteren in de slaapkamer… Of dat je het hem gewoon op de man af vraagt. Communicatie is alles!

Lees ook: