Home LOVE & SEX Daarom gaan mannen vreemd

Daarom gaan mannen vreemd

De vijf redenen

Het zit in de genen, zeggen ze! Maar mannen gaan toch vaak om heel andere redenen vreemd dan vrouwen.

1. Ego

Tja, niets is er zo flatterend voor zijn ego als seks hebben met een andere vrouwen: weten dat hij ‘het’ nog heeft. Hoe meer verschillende vrouwen, hoe groter die boost is. Let maar eens op die typische mannenpraatjes, het gaat altijd over de kwantiteit, nooit over de kwaliteit.

2. Verzamelen

Sommige verzamelen bierflesjes, anderen verzamelen veroveringen. Het is een heel erg mannelijk trekje om jezelf te bewijzen door collecties aan te leggen, op die manier laat je zien hoe ver je durft gaan en hoeveel macht je hebt.

3. Spannend

Routine heeft zo zijn voordelen maar is soms ook ontzettend saai. Een affaire kan dan voor de deugddoende afwisseling zorgen: een nieuw lijf, andere seks, onbekende plaatsen… voor je het weet is hij high van de adrenaline.

4. Waarom niet?

Tja, als de kans er is, waarom dan weigeren? Het klinkt héél erg fout maar soms hebben mannen geen goede reden behalve dat de gelegenheid zich nu eenmaal voordeed. De aard van het beestje zeker?

5. Seks

Seks en liefde kunnen in het mannelijk brein makkelijker gescheiden worden. Lekkere seks is gewoon lekker, punt uit. Dat heeft helemaal niets te maken met zijn gevoelens voor jou.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.